Valentijn Sfeerfoto

Valentijn taart

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Valentijn taart bestellen

Valentijn Red Velvet Layer Cake
Niet leverbaar
29.95
Rood Valentijn Marsepeinhart
Niet leverbaar
4.53/5 sterren (17)
23.95
Valentijn Hartentaart
Niet leverbaar
5/5 sterren (4)
23.95
Valentijn Foto Hart Taart
Niet leverbaar
4.83/5 sterren (6)
23.95
Valentijn Slagroomhart
Niet leverbaar
4.71/5 sterren (7)
23.95
Red Velvet Hart
6 personen
4.2/5 sterren (56)
23.95
Strawberry Love Cake
2 varianten
4.6/5 sterren (30)
vanaf
27.95
Valentijn Donuts
Niet leverbaar
5/5 sterren (1)
22.95
Valentijn cupcakes
Niet leverbaar
4.38/5 sterren (8)
23.95
Valentijn Chocolade Schnitt
Niet leverbaar
4.5/5 sterren (4)
19.95
Chocoladehart
Niet leverbaar
4.8/5 sterren (5)
23.95

Wie wil er nou geen taart voor valentijn ontvangen van zijn of haar lief? Liefde gaat immers door de maag! Speciaal voor valentijnsdag hebben we een uitgebreid assortiment van lekkernijen gemaakt in de valentijnssferen. En natuurlijk bezorgen we deze taarten gekoeld door heel Nederland. Of je de taart nu bij je partner wilt laten bezorgen of bij je eigen huis. We begrijpen het helemaal als je onze mooie taarten liever persoonlijk geeft aan jouw geliefde!

Hart taart

Dit jaar hebben we verschillende taarten in hartvorm in het assortiment. Een mooi en klassiek rood marsepeinhart doet het altijd goed. Welke taart voor valentijnsdag je ook zou willen delen met iemand, bij ons kun je de mooiste hart taart bestellen.

Voor wie zijn valentijnscadeau liever iets persoonlijker maakt hebben we iets leuks. In de vorm van een hart hebben we deze leuk foto hart taart. Je kunt deze taart personaliseren met een eigen foto van jou en je partner. Voor wie toch liever één van onze andere taarten bestelt en toch een persoonlijke boodschap wil achterlaten: bij elke taart is het mogelijk om een kaartje met een persoonlijke boodschap bij te voegen. Dit kaartje zal samen met de taart afgeleverd worden. Zo kun je jouw liefde vertellen wat jij nou zo leuk vind aan hem of haar.

Valentijn gebak

Natuurlijk hebben we ook meer dan enkel taarten. We hebben andere heerlijke lekkernijen waar je je vingers bij af kunt likken! De heerlijke donuts zien er niet alleen mooi uit, maar smaken ook nog eens overheerlijk! Met deze donuts met vanille en aardbeiensmaak is er voor iedereen wat lekkers te vinden. Tot slot hebben we ook nog een heerlijke chocolade schnitt, voor wie meer van chocolade houdt!

Ieder zijn eigen smaak

Met zoveel verschillende taarten zit er voor iedereen wel een smaak tussen die jullie allebei lekker zullen vinden. Voor de chocolade liefhebbers hebben we een heerlijke chocolade taart. Voor wie chocolade iets te machtig vind hebben we ook een heerlijk luchtige slagroomhart. En of je nu op zoek bent naar iets met een vulling van slagroom, banketbakkersroom, chocolade mouse of wellicht zelfs een heerlijke aardbeienslagroom: wij hebben het in ons assortiment. Daarnaast mogen de verschillende red velvet cakes ook niet ontbreken: of je nu op zoek bent naar onze red velvet layer cake of het mooie red velvet hart.

Bezorgen

We bezorgen al deze lekkernijen gekoeld door heel Nederland. Of je de taart wilt laten bezorgen in Amsterdam, Rotterdam of zelfs Groningen of Maastricht: wij bezorgen de taart gekoeld op Valentijnsdag bij jou of je geliefde thuis. De tijden waarop we de taart leveren kun je zelf kiezen. We maken hiervoor gebruiken van verschillende tijdsventers. Op de dag van de levering krijg je vervolgens een Track en Trace link met daarin een kleiner tijdvensters. In de loop van de dag houden we je via deze pagina op de hoogte over de verwachte levertijd.