Cinnamon Roll Layer Cake bestellen

Dit product is helaas niet meer te bestellen.

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Cinnamon Roll Layer Cake

Bestel de Cinnamon Roll Layer Cake en laat je verrassen door deze smaakvolle taart. De smaak is gebaseerd op die van kaneelbroodjes. Maar dan in de vorm van de populaire en luchtige Layer Cake. Een Layer Cake wordt ook wel Drip Cake genoemd. Om je vingers bij af te likken zo lekker. We kunnen maar 1 ding aanraden: de Cinnamon Roll Layer Cake bestellen!

Ingrediënten +

suiker, room, TARWEbloem, plantaardige olie (gehard), MELK, EI, EIpoeder, cacaoboter, MELKpoeder, zetmeel (gemodificeerd), melk (magere), eigeel, invertsuikerstroop, suikerstroop, TARWEgluten, zout, MELKpoeder (magere), EIgeel (gedroogd), EI-EIwit (gedroogd), Plantaardige Olie(plantaardige olie, raapzaad), kruiden en specerijen(kaneel), emulgatoren(E477, E471, E433, e322(SOJA)), Rijsmiddelen(E501, E450), Aroma(aroma, mengsel), conserveermiddelen(E202), Antiklontermiddel(E341), Kleurstof(E150c, E150d), stabilisatoren(E407), Natuurlijk Aroma(vanille)

Allergenen +

Dit product bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Gluten
  • Tarwe
  • Soja
Dit product wordt gemaakt in een bedrijf waar ook noten worden verwerkt.

Wist je dat Vroeger in Egypte was kaneel vooral bekend uit de parfumerie. De naam kaneel is afkomstig uit het Latijn, ''canella'', ''stokje''. Kaneel komt van de kaneelboom, welke alleen groeit in een tropisch klimaat en dan het liefst aan de kust.