Vaiana Taart bestellen

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Vaiana Taart

Is jouw kind weg van Vaiana? Dan hebben wij de taart in het assortiment. De Vaiana Taart, komt met plastic figuurtjes van de hoofdpersonages van de film, Vaiana en Maui. De vulling is gemaakt van slagroom en gele room en de taart heeft een mooi crème randje. Bestel deze Vaiana Taart vandaag nog.

Ingrediënten +

Allergenen +

Wist je dat Dwayne Johnson gelooft dat het inspreken van een character het moeilijkste is wat een acteur kan doen. Het irriteert hem dan ook dat bekende acteurs ingehuurd worden terwijl ze eigenlijk misschien niet geschikt zijn voor voice acting.

Reviews

Vaiana Taart Reviews

Vaiana Taart

5 reviews

3.8/5 sterren

Charline Honshorst
7 maanden geleden
5/5 sterren 16 personen
Lekkere en leuke taart!
Mevrouw A
2 jaar geleden
1/5 sterren 25 personen
De taart smaakte wel lekker, maar zag er niet mooi uit. De taart was schuin en de fondant rechtsvoor was gebarst. Het strand waar Vaiana en Maui op stonden was bijna helemaal wit waardoor het niet op een strand leek. De plastic tekst met 'Happy birthday' erop ontbrak. De golven waren ook niet geweldig, niet mooi afgewerkt. Daarbij was de bezorger ongeduldig, bot en onbeleefd. Wij hadden een verjaardagsfeest dus dan stuur je een taart niet terug. Erg vervelend en jammer om dit mee te moeten maken op zo'n mooie dag. Dit was de laatste keer dat ik hier bestel.
Enrico Yailee Skylar Manders
2 jaar geleden
5/5 sterren 16 personen
Zeer tevreden over de taart en service
Claudia Pool
2 jaar geleden
4/5 sterren 16 personen
De taart was heerlijk, het enige wat wij erop aan te merken hebben dat we het jammer vonden dat de taart beschadigd was. Het deksel was niet hoog genoeg waardoor maui en vaiana om gedrukt werden en dus dat gedeelte ingezakt en beschadigd was. Maar dat mocht de pret niet drukken hij was heerlijk.
Maisa Abdirahman
2 jaar geleden
4/5 sterren 16 personen
Ik vond de taart mooi lekker