Brownies bestellen

Dit product is helaas niet meer te bestellen.

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Brownies

De brownie werd bedacht in 1893 door een kok in een hotel in Amerika. Het idee was om een toetje te maken wat kleiner zou zijn dan een stukje cake, maar wel handzaam gegeten kon worden. Destijds werd de brownie gemaakt met walnoten en glazuur van abrikoos. In het jaar 1905 werd de brownie bedacht zoals wij deze vandaag de dag nog kennen.

Brownies worden onder andere gemaakt met boter, chocolade en suiker en smaakt gegarandeerd naar een stukje hemel voor iedere chocoladeliefhebber.

De brownies kunnen wij leveren per 6 stuks. 

Ingrediënten +

suiker, Plantaardig Vet(palm), EI(EI), TARWEbloem, cacaomassa, glucosestroop, Plantaardige Olie(koolzaad), stabilisatoren(E422), cacaopoeder (magere), cacaoboter, Aroma(aroma), boter (concentraat)(MELK,MELK), conserveermiddelen(E202), emulgatoren(e322(SOJA,SOJA), E471), glucose-fructosestroop, maisbloem, Natuurlijk Aroma(vanille), Rijsmiddelen(E500), zout

Allergenen +

Dit product bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Gluten
  • Tarwe
  • Soja
Dit product wordt gemaakt in een bedrijf waar ook noten worden verwerkt.

Wist je dat de brownie is ontstaan door toeval?

Reviews

Brownies Reviews

2 reviews

5/5 sterren

Marleen Amelo
een jaar geleden
5/5 sterren 6 stuks
Super heerlijke Brownies!! Echte aanrader!
Yvonn
2 jaar geleden
5/5 sterren 6 stuks
Net als de taart heerlijk goed product.