Ballonnen Servetten bestellen

Dit product is helaas niet meer te bestellen.

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Ballonnen Servetten

Maak van elke feestelijke gelegenheid een kleurrijk feest met deze servetten met ballonnen print! In één verpakking zitten maar liefst 20 servetten, allemaal bedrukt met een vrolijke ballonnenprint in verschillende kleuren.

Deze servetten zijn perfect voor verjaardagsfeestjes, jubileumvieringen en andere feestelijke gelegenheden. Door hun kleurrijke ontwerp passen ze bij elke feestdecoratie en creëren ze een feestelijke sfeer.

En niet alleen zijn deze servetten feestelijk, ze zijn ook nog eens functioneel. Dankzij hun stevige en zachte materiaal zijn ze perfect om te gebruiken bij het serveren van hapjes en drankjes.

Koop vandaag nog deze servetten met ballonnenprint en maak van elk feestje een kleurrijk festijn! Dankzij de verpakking van 20 stuks heb je genoeg servetten om je gasten te bedienen.

En vergeet niet, voor de lekkerste en meest feestelijke taarten kun je terecht bij BestelTaart.nl. Met ons uitgebreide assortiment aan taarten vind je altijd de perfecte traktatie voor elke gelegenheid. Voeg daar deze kleurrijke servetten aan toe en je bent verzekerd van een feestelijke en smakelijke traktatie!

Reviews

Ballonnen Servetten Reviews

1 review

5/5 sterren

Nathalie Wever
10 maanden geleden
5/5 sterren 20 stuks
Nog niet gebruikt