Cars Bekers bestellen

Dit product is helaas niet meer te bestellen.

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Cars Bekers

Met de Cars bekers van BestelTaart.nl wordt jouw Cars themafeest helemaal compleet! Deze vrolijke bekers zijn bedrukt met afbeeldingen van de bekende Cars karakters en hebben een inhoud van 250 ml.

Deze bekers zijn gemaakt van stevig karton en zijn perfect voor het serveren van drankjes tijdens het feest. Naast hun praktische functie dragen deze bekers ook bij aan de feestelijke sfeer van het Cars themafeest.

Combineer de Cars bekers met de bijpassende Cars borden, servetten en tafelkleed van BestelTaart.nl en maak de tafelsetting helemaal compleet. Zo creëer je in een handomdraai de perfecte sfeer voor een geslaagd feest.

Naast de Cars bekers heeft BestelTaart.nl ook een ruim assortiment aan andere feestartikelen en decoraties in verschillende thema's. Zo vind je bij ons altijd de perfecte aankleding voor jouw feest of speciale gelegenheid.

Maak jouw Cars themafeest helemaal af met de Cars bekers van BestelTaart.nl. Bestel gemakkelijk online en laat ze thuis bezorgen op de door jou gewenste datum en locatie. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de aankleding van het feest en kun je optimaal genieten van een onvergetelijk Cars themafeest.