Speculaaspop bestellen

Dit product is helaas niet meer te bestellen.

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Speculaaspop

Speculaaspop kopen voor Sinterklaas? Bij BestelTaart.nl bakken we heerlijke traditionele speculaaspoppen. De speculaaspop is een echte Nederlandse traktatie. Sinds jaar en dag is de speculaaspop populair tijdens de feestdagen.

Onze speculaaspoppen worden vers gemaakt en zijn dus lekker knapperig. Wanneer je bij ons speculaaspoppen bestelt, worden ze vers bezorgd. Deze poppen zijn natuurlijk gemaakt van overheerlijke speculaas, verder kunnen wij over ons recept niks verklappen!

Wij bezorgen speculaaspoppen vanaf een aantal dagen voor Pakjesavond. Alvast eerder bestellen is natuurlijk wel mogelijk. Dan kun je zelf het bezorgmoment kiezen.

Ingrediënten +

tarwebloem, suiker, Karnemelk, EI, invertsuikerstroop, bakkerszout, citroenschil, aardappelzetmeel (gemodificeerd), enzymen(TARWE), Noten(AMANDELEN), Plantaardig Vet(plantaardig vet), Rijsmiddelen(E500, E450), Kleurstof(E150a), Plantaardige Olie(raapzaad), Aroma(aroma), conserveermiddelen(E202)

Allergenen +

Dit product bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Ei
  • Amandelen
  • Gluten
  • Tarwe
Dit product wordt gemaakt in een bedrijf waar ook noten worden verwerkt.

Wist je dat een speculaaspop vroeger een ''vrijer'' werd genoemd? Vroeger versierde de jongens de poppen met bijvoorbeeld glazuur en noten. Deze brachten zij dan naar meisjes toe om te laten merken dat zij gevoelens voor hen hadden.