Gesorteerd Kerst Gebak bestellen

Dit product is helaas niet meer te bestellen.

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Gesorteerd Kerst Gebak

Dit super leuke Gesorteerd Kerst Gebak mag absoluut niet missen deze Kerst! De gebakjes zijn speciaal bedacht om losse gebakjes te kunnen serveren tijdens de Feestdagen.

De drie verschillende gebakjes zorgt gegarandeerd voor een speels effect op tafel deze Kerst. Gemaakt van heerlijke hardwener bodem of zachte naturel cake en gevuld met crème en aardbeibavaroise. Voor een ieder zit er vast wat lekkers tussen!

Gekoelde levering per 9 stuks door bijna heel Nederland!

Ingrediënten +

room, suiker, plantaardige olie (gehard), EI, cacaomassa, suikerstroop, roomboter, TARWEbloem, TARWEzetmeel, cacaopoeder, melk (magere), cacaopoeder (magere), cacaoboter, eigeel, glucosestroop, water, zetmeel, MELKpoeder (magere), zout, invertase, Noten(amandelen), emulgatoren(E322, E472b, E477, E433, E471), Rijsmiddelen(E500, E450, E341), Aroma(mengsel, aroma), Verdikkingsmiddelen(E401), stabilisatoren(E420, E407), Plantaardige Olie(raapzaad), conserveermiddelen(E202)

Allergenen +

Dit product bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Ei
  • Amandelen
  • Gluten
  • Tarwe
  • Soja
Dit product wordt gemaakt in een bedrijf waar ook noten worden verwerkt.

Wist je dat sneeuwvlokken kunnen schreeuwen? Sneeuwvlokken hebben kleine luchtbelletjes in zich. Wanneer de sneeuwvlokken in het water belanden geven ze een schril geluid af. Wij kunnen dit geluid niet horen omdat het een frequentie van 50 tot 200 kilohertz heeft.

Reviews

Gesorteerd Kerst Gebak Reviews

7 reviews

4.71/5 sterren

Emma
een jaar geleden
5/5 sterren 9 personen
Fijn dat er zuinig met suiker etc.is gewerkt.Prima!
Manon Kregel
een jaar geleden
3/5 sterren 9 personen
helaas niet gekregen wat op het plaatje stond. hun zeiden door de drukte wat prima is maar ga dan eerst de klant bellen of ze akkoord gaan. niet zelf besluiten.
M. Timmer
2 jaar geleden
5/5 sterren 9 personen
Van genoten
Hilda Godijn-Ammeraal
2 jaar geleden
5/5 sterren 9 personen
Uitstekend
Jan van Hees
2 jaar geleden
5/5 sterren 9 personen
Was heel lekker