Tropical Bounty Layer Cake bestellen

Dit product is helaas niet meer te bestellen.

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Tropical Bounty Layer Cake

Bestel de Tropical Bounty Layer Cake en je krijgt een echte tropische verrassing. Kokos en chocolade zijn natuurlijk een heerlijke combinatie. De Bounty is niet voor niets al jarenlang zo populair. We hebben in deze nieuwe Layer Cake de combinatie van de smaken kokos en chocolade optimaal gecombineerd. Het resultaat is een heerlijk frisse layer cake. Uiteraard afgemaakt met stukjes Bounty.

Ingrediënten +

room, suiker, TARWEbloem, MELK, EI, kokos, cacaopoeder, EIpoeder, zetmeel (gemodificeerd), cacaomassa, suikerstroop, cacaoboter, TARWEgluten, EIgeel (gedroogd), zout, weipoeder(MELK,MELK), botervet(MELK,MELK), lactose(MELK,MELK), MELKpoeder (magere)(MELK), EI-EIwit (gedroogd), glucosestroop, Plantaardige Olie(plantaardige olie, raapzaad), emulgatoren(E477, e322(SOJA,SOJA)), Rijsmiddelen(E450, E501), Aroma(aroma), Natuurlijk Aroma(vanille), conserveermiddelen(E202), stabilisatoren(E407), Kleurstof(E150c, E150d)

Allergenen +

Dit product bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Gluten
  • Tarwe
  • Soja
Dit product wordt gemaakt in een bedrijf waar ook noten worden verwerkt.

Wist je dat Bounties vroeger één grote reep was in plaats van de de twee kleinere reepjes die wij tegenwoordig kennen? Ook was er vroeger alleen maar een melkchocolade variant, tegenwoordig zijn bounties ook verkrijgbaar met pure chocolade.

Reviews

Tropical Bounty Layer Cake Reviews

2 reviews

5/5 sterren

M Blokker
4 jaar geleden
5/5 sterren 14 personen
Heerlijke taart!
Ardi Ramsteyn
5 jaar geleden
5/5 sterren 14 personen
Goede service en geweldige mooie en lekkere taarten !