Red Velvet Raspberry Love Layer Cake bestellen

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Red Velvet Raspberry Love Layer Cake

De Red Velvet Raspberry Love Layer Cake is de laatste tijd zeer populair. En wij snappen wel waarom. Deze fluweelzachte Red Velvet Raspberry Cake is een lekker luchtige taart en heeft een heerlijke vulling gemaakt met verse frambozen. De taart is opgebouwd uit 3 lagen chocoladecake en twee lagen van de eerder genoemde frambozenvulling.

Bestel deze lekker luchtige taart, maar pas op! Als je deze taart op tafel zet is ie zo op!

Ingrediënten +

Allergenen +

Wist je dat de Red Velvet Cake een traditionele, Amerikaanse taart is. Van oorsprong komt de Red Velvet Cake uit de zuidelijke staten van Amerika. Maar echt beroemd is de taart geworden door de patissiers van het gerenommeerde Waldorf Astoria hotel in New York.

Reviews

Red Velvet Raspberry Love Layer Cake Reviews

Red Velvet Raspberry Love Layer Cake

10 reviews

5/5 sterren

Janny
6 maanden geleden
5/5 sterren 14 personen
Hij lijkt heel machtig, maar is het totaal niet. We hebben de taart in 8 stukken verdeeld, zou iets meer naar framboos mogen smaken. Verder heel luchtig en zacht. Mmm
mascha
7 maanden geleden
5/5 sterren 14 personen
Mooie hoge 3 lagen taart met ambachtelijk uiterlijk. Heerlijk verse frambozen garnering en subtiele verfijnde room en frambozen vulling
klant
9 maanden geleden
5/5 sterren 14 personen
Echte aanrader
Tonia Boston
9 maanden geleden
5/5 sterren 14 personen
Delicious!
Arienne
9 maanden geleden
5/5 sterren 14 personen
Heerlijke en mooi ogende taart.