Peanut Butter Chocolate Layer Cake bestellen

  • 14 personen
    34.95
Busje Bezorgen vanaf 6.95

Leuke extra's

  • Kaartje met tekst
    + 2.50

Aantal

  • Vandaag voor 17:00 besteld, morgen gekoeld bezorgd.
  • Bezorgkosten zijn afhankelijk van het gekozen tijdvenster.
  • De bestelling kan ook kosteloos afgehaald worden bij de bakkerij in Haarlem.

Peanut Butter Chocolate Layer Cake

De Peanut Butter Chocolate Layer Cake is een traktatie die indruk achterlaat. Een heerlijke ambachtelijk gemaakte taart, die vol van smaak is. Layer Cake wordt ook wel Drip Cake genoemd en is gemaakt van luchtige chocoladecake met glazuur gemaakt van pindakaas en slagroom. De decoratie met Reese’s koekjes, schaafsel van chocolate chip cookies en crème rozetjes zorgen voor een echte smaakexplosie. Wil je echt wat lekkers bestellen, dan is dit zeker een aanrader.

Ingrediënten +

Allergenen +

Wist je dat Reese’s Peanut Butter Cups het populairste snoepmerk in Amerika zijn. Het koekje is gemaakt van witte, melk of donkere chocolade en is gevuld met pindakaas. Het koekje is in 1928 bedacht door H.B. Reese.

Reviews

Peanut Butter Chocolate Layer Cake Reviews

Peanut Butter Chocolate Layer Cake

7 reviews

4.43/5 sterren

Kamil Kalenik
8 maanden geleden
5/5 sterren 14 personen
Very tasty and not so sweet
Melissa
9 maanden geleden
4/5 sterren 14 personen
Taart is lekker vers! Chocolade smaak is alleen overheersend. Peanut butter smaak zat meer in de chocolaatjes op de top van de taart
Mevr. dcj hammer
9 maanden geleden
5/5 sterren 14 personen
Weinig peanutbutter smaak helaas
M t h
10 maanden geleden
5/5 sterren 14 personen
Deze taart was verrukkelijk ik had het nog lekkkerder gevonden als de peanut smaak wat meer aanwezig was geweeest, maar dat is mijn mening!
Natasja
een jaar geleden
5/5 sterren 14 personen
Chocolade taart met slagroom-creme laagjes. Er zat behalve in de Reese's butter cups geen pindakaas in de taart. Hij was erg lekker en de lagen waren zacht sponzig en heerlijk van smaak. We hebben royale punten gesneden en haalden er 11 uit de taart. De chocolade-drip-laag was smaakvol en makkelijk om aan te snijden. De taart was 2 dagen voor ons trouwen besteld en is 5 dagen goed eetbaar gebleven.