Key Lime Pie Layer Cake bestellen

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Key Lime Pie Layer Cake

De Key Lime Pie Layer Cake is ook een top taart onder onze layer cakes. Heerlijke lagen van key lime cake, frisse limoen glazuur met gezoete gecondenseerde melk geeft deze layer cake een combinatie van fris en zoet.

De bedekking met stukjes chocolade koekjes maakt het feest compleet. Bestel deze heerlijke layer cake vandaag nog en hij kan morgen al op tafel staan.

Ingrediënten +

Allergenen +

Wist je dat de limoen het kleine ronde groene zusje van de citroen is. De meeste smaak zit bij limoen in de schil. Het sap wordt vaak gebruikt als smaakmaker. Ook wordt het vaak over fruit gedaan om te voorkomen dat het bruin wordt.

Reviews

Key Lime Pie Layer Cake Reviews

Key Lime Pie Layer Cake

3 reviews

4/5 sterren

Samantha
8 maanden geleden
2/5 sterren 14 personen
Smaak van de taart was echt heftig. Absoluut niet lekker. Deze taart heb ik vaker besteld en had een ander smaak en kwaliteit. De taart komt ook niet overeen met de taart op de website. Wel heel netjes dat Besteltaart contact met mij heeft opgenomen na deze review om tot een oplossing te komen!
Beatriz Leonardo
een jaar geleden
5/5 sterren 14 personen
Top taart!! Lekker fris
Ronald
2 jaar geleden
5/5 sterren 14 personen
Heerlijke taarten; zeker een aanrader!