Hazelnut Dream Layer Cake bestellen

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Hazelnut Dream Layer Cake

De Hazelnut Dream Layer Cake zal je versteld doen staan. We hebben de bekende hazelnoot taart gecombineerd met de populaire layer cake. Hierdoor krijg je de heerlijke smaak van de hazelnoot taart met de luchtige layer cake. De stukjes karamel en hazelnoot bovenop de taart zorgen voor een knapperige en lekkere afwerking. We kunnen er nog meer over zeggen, maar eigenlijk moet je hem gewoon bestellen en zelf proeven.


Ingrediënten +

Allergenen +

Wist je dat een hazelnoot bomvol vitamine B en E zit. Hazelnoten zijn van oudsher bekende noten. In het oude Griekenland was de noot al erg geliefd door de aparte smaak. Ook werd de hazelnoot gezien als een symbool van vrede en gezondheid. als het ware gezien als het symbool van vrede en gezondheid.

Reviews

Hazelnut Dream Layer Cake Reviews

Hazelnut Dream Layer Cake

2 reviews

4.5/5 sterren

De
een jaar geleden
5/5 sterren 14 personen
Het was een lekkere taart!
Mira
een jaar geleden
4/5 sterren 14 personen
Heerlijke taart. Alleen de zijkant was met een heel dun laagje botercreme slordig afgewerkt. Niet zo mooi zoals op foto.