Chocolate Salted Layer Cake bestellen

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Chocolate Salted Layer Cake

Bestel de Chocolate Salted Layer Cake en je krijgt een ware traktatie. De chocoladeliefhebber kan zijn hart ophalen aan deze taart. Werkelijk alles is er mee gemaakt. Van de cake, de crème van pure chocolade met stukjes karamel tot de bovenlaag. De afwerking met stukjes chocolade en karamelblokjes met grof zeezout maken het helemaal af. De combinatie met zeezout zorgt voor een heerlijke afwerking.

Ingrediënten +

Allergenen +

Wist je dat ons lichaam zout nodig heeft. In onze cellen zit een klein beetje zout. Dit zorgt ervoor dat onze cellen met elkaar kunnen communiceren, doordat er elektrische impulsen doorgegeven kunnen worden. Op deze manier praten de cellen met elkaar en worden er signalen doorgegeven.

Reviews

Chocolate Salted Layer Cake Reviews

Chocolate Salted Layer Cake

9 reviews

4.44/5 sterren

Ling-Kwang Low
9 maanden geleden
3/5 sterren 14 personen
Smaak was over het algemeen wat flauw. Botercreme was niet zo lekker... Cake zelf was redelijk. Klein beetje aan de droge kant.
Tonia Boston
10 maanden geleden
5/5 sterren 14 personen
Delicious!
Ingrid Berendse
een jaar geleden
5/5 sterren 14 personen
Heerlijke taart! Zeer aan te raden wanneer je op zoek bent naar een mooie en lekkere taart voor welke gelegenheid dan ook.
Kelly Wang
een jaar geleden
2/5 sterren 14 personen
I'm sorry but I regret my purchase. It looked good but it unfortunately didn't taste as nice.
Angelika Sobczak
een jaar geleden
5/5 sterren 14 personen
Prima!!!!!