Carrot Layer Cake bestellen

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Carrot Layer Cake

De Carrot Layer Cake, oftewel worteltjestaart,is momenteel erg populair. Deze Layer cake is dan ook een echte uitblinker vanwege de overheerlijke smaak. De taart is een combinatie van een lekkere kruidige cake, gecombineerd met een frisse glazuur van cream cheese. De marsepeinen worteltjes maken het helemaal af.

De Carrot Layer Cake is een favoriet op feestjes, maar ook erg lekker te gebruiken als speciaal dessert. Je kunt hem dan ook zonder risico bestellen, want hij valt altijd in de smaak.

Ingrediënten +

Allergenen +

Wist je dat er naast de bekende oranje wortel nog veel meer kleuren wortels zijn. Zo zijn er paarse, gele, witte en zwarte wortels. De gele wortel is beter bekend als de oerwortel. Dit is een hartige wortel. De zoetste worstel is de paarse.

Reviews

Carrot Layer Cake Reviews

Carrot Layer Cake

2 reviews

4/5 sterren

Faya
2 jaar geleden
3/5 sterren 14 personen
Ben zelf een groot liefhebber van de carrotcake. Alleen deze carrotcake had iets teveel vulling, die ook wat te zurig was (proefde daardoor meer cheesecake achtig en niet echt carrotcakeachtig).. minder vulling of een iets andere vulling zou beter bij de carrotcake passen. Verder pima smaak
Krishan2004
2 jaar geleden
5/5 sterren 14 personen
De taart was heel lekker!