Cijferballon Zilver 2 bestellen

  • 86 cm
    2.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Zilver 2

Breng je viering naar een hoger niveau met onze Zilveren Cijferballon '2'. Deze ballon, die een hoogte van 86 cm bereikt na opblazen, is een stijlvolle decoratie die een schitterende sfeer toevoegt aan elke tweede verjaardag, jubileum of andere speciale gelegenheid.

Of je nu kiest om de ballon met lucht te vullen voor een statische display, of voor een betoverend zwevend effect door het vullen met helium, de zilveren cijferballon '2' zal ongetwijfeld het middelpunt van aandacht zijn op je feest.

Onze zilveren cijferballonnen kunnen ook gecombineerd worden om andere getallen te vormen, zoals 20, 21, 22 en meer, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor toekomstige feesten!

Bij BestelTaart.nl weten we dat geen feest compleet is zonder een heerlijke taart. Ontdek ons assortiment van verrukkelijke taarten, perfect voor de tweede verjaardag van je kind of een andere speciale gelegenheid. We leveren onze taarten gekoeld, zodat ze bij aankomst net zo vers en heerlijk zijn als toen ze werden gebakken.

Als je alleen de Zilveren Cijferballon '2' bestelt, wordt deze zorgvuldig verpakt en per post verzonden, klaar om te schitteren op jouw feest.

Kies voor onze Zilveren Cijferballon '2' en breng een schitterende sfeer naar elke speciale gelegenheid!