#3 Meest gekozen in Doe het zelf

Red Velvet Cake Mix bestellen

  • 500 gram
    6.95
Busje Bezorging vanaf 6.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt per pakket bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten vanaf € 6.95, afhankelijk van het gekozen tijdvenster.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.
  • Afhalen mogelijk op PostNL service punten.

Red Velvet Cake Mix

Ingrediënten

Suiker, TARWEbloem, TARWEzetmeel, Glucosestroop (gedroogd), CACAOpoeder (SOJA), Zetmeel, Voorverstijfselde TARWEbloem, Rijsmiddel: E450i, Emulgator: E475, E433, TARWEzetmeel, Rijsmiddel: E500ii, Bakkerszout, Plantaardige olie (raapzaad), Verdikkingsmiddel: E415S, specerijen, Kleurstof: E124

Bereidingswijze Red Velvet Cake

Voor 1 Grote Cakeblik of Ronde taartpan 20cm.

  • 500 gram Red Velvet Cake
  • 250 gram zachte boter
  • 250 gram ei (ca 5 stuks)

Verwarm de oven voor op 150 graden. Doe de zachte boter in een kom en mix met de vlinder in 2 minuten tot een luchtige smeuïge massa. Voeg eerst de Red Velvet cakemix en daarna de eieren toe. Zet de mixer op stand 1 en meng alle ingrediënten. Zet de mixer vervolgens op de hoogste stand en klop het in 5 minuten tot een glad beslag. Vul een licht ingevet blik/pan tot 2/3 met het beslag.

Bakken

Bak de cake in 55-65 minuten in de oven op 150 graden. (heteluchtoven 140 graden) Controleer met een satéprikker of de cake droog is, of gebruik een speciale baking thermometer. Neem de cake uit de oven en laat deze 10 minuten afkoelen. Keer de cake om op een rooster en verwijder het cakeblik. Laat de cake afkoelen onder een theedoek.