Kindertaarten Sfeerfoto

Eenhoorn taarten

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Eenhoorn taarten aanbod

3D Unicorn Taart
25 personen
4.9/5 sterren (10)
64.95
Eenhoorn Taart
16 personen
4.94/5 sterren (16)
49.95
Eenhoorn Taart Rond
16 personen
4.61/5 sterren (128)
44.95

Het eenhoorn thema is een van de grootste taarten trends op dit moment. Met dit mythische wezen als inspiratie kun je van ieder feestje een magisch feestje maken. Een eenhoorn is een fictief wezen dat lijkt op een wit of zilverkleurig paard. Op het hoofd hebben zij een hoorn. Vandaar de naam eenhoorn of unicorn.

Je kunt niet fout gaan met onze geweldige unicorn taarten. Ze zijn de perfecte manier om uw feest extra speciaal te maken! Deze taarten zijn geschikt voor voor vele gelegenheden. Eenhoorns zijn een ontzettend populair thema. Wij begrijpen waarom, de regenboog kleuren en magie die een eenhoorn met zich meedraagt zijn geschikt voor ieder feest! Met een bijpassende eenhoorn taart is jouw feestje helemaal compleet!

Unicorn taart bestellen

Heb jij een verjaardag te vieren of partijtje te organiseren? Bij BestelTaart.nl vind je de mooiste taarten geschikt voor kinderfeestjes. Voor ieder thema is er wel een taart verkrijgbaar. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de taart, je besteld deze gemakkelijk online. Wij bezorgen deze gekoeld en vers op jouw locatie, dus geniet van het organiseren en de voorpret van de festiviteiten zonder tijdsdruk!

Wat is een eenhoorn taart?

Een eenhoorn taart is een taart in de vorm van of eruit ziet als een eenhoorn. Dit wordt vaak gecombineerd met regenboogkleuren en natuurlijk een mooie hoorn om het plaatje compleet te maken. De bovenkant van de taart is bedekt met heerlijke fondant. Natuurlijk in de kleur die volledig bij het thema van de taart past. De unicorn taart binnenkant is gevuld met een heerlijke gele room en slagroomvulling of aardbeienbavaroise vulling. Geliefd bij jong en oud. Uiteraard worden deze taarten versierd met vrolijk gekleurde toefjes room met alle kleuren van de regenboog! 

Soorten unicorn taart

Je hebt verschillende manieren om een unicorn taart vorm te geven. Je kan de taart in de vorm van een eenhoorn laten maken. Hierbij is de vorm van het hoofd van de eenhoorn heel herkenbaar. Daarnaast heb je ook een ronde taart die volledig versierd is met eenhoorn en regenboog kleuren om zo het eenhoorn thema goed zichtbaar te maken. Tot slot is er ook nog de 3D taart. Deze eenhoorn regenboog taarten zien er niet alleen prachtig uit maar smaken ook magisch!

Persoonlijke unicorn taart

Wil jij je eigen tekst de taart? Geen probleem, bij het bestellen van de taart kun je jouw tekst uploaden. Zo maak jij jouw favoriete thema taart nóg persoonlijker!