Paw Patrol Servetten bestellen

Dit product is helaas niet meer te bestellen.

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Paw Patrol Servetten

Maak je Paw Patrol kinderfeestje compleet met deze vrolijke Paw Patrol servetten! Deze servetten zijn bedrukt met afbeeldingen van de beroemde Paw Patrol pups en zijn perfect om je feesttafel aan te kleden. In één verpakking zitten 20 servetten, dus je hebt genoeg om al je gasten te bedienen.

Deze Paw Patrol servetten zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal en zijn daardoor perfect om mee te eten en drinken tijdens het feestje. Na het feestje kunnen ze gemakkelijk worden weggegooid.

Koop vandaag nog deze Paw Patrol servetten en maak van het Paw Patrol kinderfeestje een vrolijke beleving! Met hun beroemde Paw Patrol afbeeldingen creëren ze een feestelijke sfeer en passen ze perfect bij het Paw Patrol thema.

En vergeet niet, voor de lekkerste en meest feestelijke traktaties voor elk kinderfeestje kun je terecht bij BestelTaart.nl. Met ons uitgebreide assortiment aan taarten vind je altijd de perfecte traktatie voor elk feestje. Voeg daar deze Paw Patrol servetten aan toe en je bent verzekerd van een feestelijke en smakelijke traktatie waar de kinderen nog lang over na zullen praten!