Cijferkaars 7 bestellen

  • 1 stuk
    1.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferkaars 7

Een cijferkaars 7 is de perfecte manier om de zevende verjaardag van je kind te vieren! Maar niet alleen voor kinderfeestjes is deze kaars geschikt. Met zijn stijlvolle ontwerp kan hij ook op een gewone taart geplaatst worden, waardoor hij geschikt is voor elke gelegenheid waarop het cijfer 7 centraal staat.

Maar de cijferkaars 7 kan ook gebruikt worden voor andere leeftijden, zoals de zeventiende, zevenentwintigste of zeventigste verjaardag. Door het gebruik van de andere cijferkaarsen in ons assortiment kun je elke leeftijd vieren en elk feestje speciaal maken.

Of je nu een kleine taart hebt of een grote, deze cijferkaars 7 past bij elke taartgrootte en -vorm. Dankzij zijn stevige constructie staat hij stevig op de taart en kan hij gemakkelijk worden aangestoken.

Koop vandaag nog een cijferkaars 7 en maak van elke taart een bijzondere gelegenheid! Met zijn stijlvolle ontwerp en veelzijdigheid is deze kaars een absolute must-have voor elk feestje. En met de andere cijferkaarsen in ons assortiment kun je elk jaar opnieuw feestvieren.

Voor de lekkerste taarten kun je natuurlijk ook terecht bij BestelTaart.nl. Met ons uitgebreide assortiment aan taarten vind je altijd de perfecte taart voor elke gelegenheid. Voeg daar de cijferkaars 7 aan toe en je hebt gegarandeerd een feestelijke en smakelijke traktatie!

Reviews

Cijferkaars 7 Reviews

4 reviews

5/5 sterren

marlies vdschoor
een jaar geleden
5/5 sterren 1 stuk
Mooie kaars alleen veel te duur
Jessica Griffioen
een jaar geleden
5/5 sterren 1 stuk
Perfect met de taart
Edgar
een jaar geleden
5/5 sterren 1 stuk
Prima cijferkaars en zelfs iets groter dan verwacht.
Anouk Drouven
2 jaar geleden
5/5 sterren 1 stuk
Mooie 7 en de kaars deed het goed!!!!