Oliebollen met krenten bestellen

Dit product is helaas niet meer te bestellen.

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Oliebollen met krenten

Bij oud en nieuw horen natuurlijk heerlijk verse oliebollen. En laten wij nou de lekkerste oliebollen van Nederland verkopen. We hebben al jarenlang ons eigen recept.

Deze luchtige bollen zijn met krenten gemaakt en worden geleverd met echte poedersuiker. Met deze doos oliebollen ga je knallend het jaar uit!

Te bestellen vanaf 10 stuks, maar zeker genoeg in huis hebben? Bestel ze dan per 20, 30 of zelfs 40 stuks.

Ingrediënten +

TARWEbloem, water, rozijnen, appel, gist, EI, TARWEgluten, dextrose, bakkerszout, weipoeder(MELK), suiker, MELKpoeder, specerijen, TARWEmoutmeel, invertsuikerstroop, curcumaextract, enzymen(TARWE), Plantaardige Olie(plantaardige olie, raapzaad), Plantaardig Vet(palm), emulgatoren(E471, E482, E472e), Rijsmiddelen(E450, E500), Verdikkingsmiddelen(E412), conserveermiddelen(E202), Natuurlijk Aroma(sinaasappel, citroen), Meelverbeteraar(E300, E920)

Allergenen +

Dit product bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Gluten
  • Tarwe
Dit product wordt gemaakt in een bedrijf waar ook noten worden verwerkt.

Wist je dat Nederlanders vroeger oliekoeken zeiden, een oude naam voor oliebollen. De oliekoeken op het schilderij uit ca. 1652 lijken veel op de hedendaagse oliebol.

Reviews

Oliebollen met krenten Reviews

15 reviews

4.33/5 sterren

Marieke
5 maanden geleden
4/5 sterren 10 stuks
Heerlijke oliebollen
C.F. Venema
5 maanden geleden
2/5 sterren 10 stuks
De ‘oliebol’ was erg compact, helemaal niet luchtig Ook het speciale smaakje vond ik niet lekker, ik had niet het idee, dat ik een lekkere oliebol at. Al met al een teleurstelling en dat voor die prijs!!
klant
5 maanden geleden
5/5 sterren 10 stuks
Uitmuntend.
J.l. H
een jaar geleden
4/5 sterren 10 stuks
prima oliebollen, voor herhaling vatbaar
Ronald Sieval
een jaar geleden
5/5 sterren 10 stuks
Zeer smaakvol en erg lekker