Paas Donuts bestellen

Dit product is helaas niet meer te bestellen.

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Paas Donuts

Voor een gezellig Pasen bestel je onze Paas Donuts. De donuts zijn niet alleen een lust voor het oog maar smaken ook nog eens fantastisch. Een brunch voorbereiden of lekkers voor bij de koffie of thee? Ook dan zijn de donuts een leuke toevoeging!

De Pasen donuts hebben twee verschillende smaken namelijk banaan en pistache. Zijn gedecoreerd met groene crème als gras, chocolade eitjes en natuurlijk een paashaas ook gemaakt van chocolade.

Onze Pasen donuts zijn beschikbaar per 9 stuks en worden gekoeld bij je geleverd op het gehele vaste land.

Ingrediënten +

TARWEbloem, suiker, Plantaardig Vet(palm, kokos), water, lactose(MELK,MELK), plantaardig vet (gehard), weipoeder(MELK,MELK), gist, Plantaardige Olie(raapzaad), bakkerszout, emulgatoren(E492, e322(SOJA,SOJA), E481, E471, E472e), SOJAmeel(TARWE)(SOJA), TARWEgluten, TARWEzetmeel, PISTACHEpuree, MELKeiwit(MELK), antioxidant(E300), Aroma(aroma, vanille, banaan), Kleurstof(E160b, E100, E160a, E141), Rijsmiddelen(E500, E450)

Allergenen +

Dit product bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Gluten
  • Tarwe
  • Soja
Dit product wordt gemaakt in een bedrijf waar ook noten worden verwerkt.

Wist je dat er een Guinness World Record is voor meeste eieren gezocht. Er werden in Brussel 505.000 eieren verstopt en die werden gevonden door 5500 kinderen en ouders.

Reviews

Paas Donuts Reviews

1 review

5/5 sterren

nonie Arnold
een jaar geleden
5/5 sterren 9 stuks
Was erg leuk en lekker gemaakt.