Luxe Moederdag donuts bestellen

Dit product is helaas niet meer te bestellen.

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Luxe Moederdag donuts

Onze luxe Moederdag donuts noemen wij niet voor niets de luxe donuts. Dit omdat de donuts zijn gemaakt als galaxy donuts en zeg nou zelf, zien ze er niet smakelijk uit?
Verras jouw lieve moeder met deze luxe Moederdag donuts en wij weten zeker dat je een daverende indruk achter zult laten.

De donuts zijn op een luchtige manier gemaakt en gedecoreerd met zilveren parels en een roze marsepeinen roosje. De donuts smaken naar witte chocolade.

De luxe Moederdag donuts zijn te bestellen per 6 stuks, bestel ze vandaag nog!

Ingrediënten +

suiker, TARWEbloem, Plantaardig Vet(palm, kokos), Noten(AMANDELEN (8%)), water, lactose(MELK,MELK), gist, Plantaardige Olie(raapzaad), weipoeder(MELK,MELK), glucosestroop, TARWEzetmeel, bakkerszout, Draagstof(E422), emulgatoren(E492, e322(SOJA,SOJA), E481, E471, E472e), rode bietenextract, SOJAmeel(TARWE)(SOJA), TARWEgluten, Verdikkingsmiddelen(E413, E401, E903), antioxidant(E300), Aroma(aroma), Kleurstof(E120, E160a), Natuurlijk Aroma(vanille, natuurlijk aroma), Rijsmiddelen(E500, E450), Zuurteregelaar(E525)

Allergenen +

Dit product bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Amandelen
  • Gluten
  • Tarwe
  • Soja
Dit product wordt gemaakt in een bedrijf waar ook noten worden verwerkt.

Wist je dat Moederdag is bedacht door Anna Jarvis?