Bavaroise Kwark Hart bestellen

Dit product is helaas niet meer te bestellen.

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Bavaroise Kwark Hart

Indruk maken op jouw Valentijn? Of gewoon lekker samen op de bank genieten van een heerlijk luchtige Valentijnstaart? De Bavarois Kwark Hart bestaat uit een Harde Wener bodem, is gevuld met kwarkbavarois en de bovenkant is bedekt met heerlijke verse aardbeien. Altijd een goede keuze dus!

Ingrediënten +

room, suiker, plantaardige olie (gehard), water, yoghurt (magere)(MELK), TARWEbloem, roomboter, melk (magere), eigeel, invertsuikerstroop, suikerstroop, citroenschil, bakkerszout, aardappelzetmeel (gemodificeerd), enzymen(TARWE), vruchten(aardbeien), Geleermiddel(Gelatine (HALAL Gecertificeerd FR 84 054 02 EC)), voedingszuur(E330), Rijsmiddelen(E500, E450), stabilisatoren(E407), Aroma(mengsel, aroma), emulgatoren(E471, E433), Plantaardige Olie(raapzaad), Meelverbeteraar(E300)

Allergenen +

Dit product bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Gluten
  • Tarwe
Dit product wordt gemaakt in een bedrijf waar ook noten worden verwerkt.

Wist je dat aardbeien niet altijd rood zijn? Aardbeien kan je ook vinden in de kleuren geel, groen of wit. Elke aardbei smaakt anders. Er is er zelfs een die smaakt naar ananas!

Reviews

Bavaroise Kwark Hart Reviews

1 review

5/5 sterren

Pamela
3 jaar geleden
5/5 sterren 6 tot 8 personen
De taart was lekker, vers en kwam heelhuids aan. Of die voor 6-8 personen geschikt is of dat ik te graag taart eet, weet ik niet ;)