Strawberry love cake met aardbeien en slagroom

Strawberry Love Cake

De Strawberry Love Cake is een heerlijke aardbeien Layer Cake. Layer Cake wordt ook wel Drip Cake genoemd. Aardbeientaart is altijd populair, want wie houdt er nou niet van deze lekkere vrucht. Als je een geliefde wilt verrassen is dit zeker een goede keuze. En ook als dessert is dit een garantie voor succes. Eigenlijk past deze taart bij elke gelegenheid. De authentieke Red Velvet Cake wordt als basis gebruikt, gevuld met een vulling van verse slagroom en aardbeien. Het geheel wordt afgemaakt door een topping met uiteraard strawberry smaak en verse aardbeien. Wil je morgen genieten? Bestel hem dan vandaag nog.

Strawberry Love Cake bestellen

  • 6 tot 8 personen
    24.95
  • 14 personen
    34.95

Leuke extra's

  • Kaartje met tekst
    + 2.50

Aantal

Je bestelling wordt gekoeld bezorgd op het door jou gekozen aflevermoment. Bestellingen voor 17:00 kunnen de volgende dag worden geleverd. Bezorgkosten zijn afhankelijk van het gekozen tijdvenster.
De bestelling kan ook kosteloos opgehaald worden bij onze locatie in Haarlem.
Strawberry Love Cake
Strawberry love cake met aardbeien en slagroom
Wist je dat...

de aardbei zijn naam dankt aan het feit dat hij dicht bij de grond groeit. Vandaar het eerste gedeelte, Aard. Bei komt van het Franse woord ‘Baie”, dat bes betekent. Alleen is de aardbei eigenlijk geen bes, want een bes heeft haar zaadjes aan de binnenkant. Bij de aardbei zitten de zaadjes aan de buitenkant. Soms wel meer dan 200.

Ingrediënten +

Allergenen +