Kindertaarten Sfeerfoto

Eenhoorn Taart

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Eenhoorn Taart bestellen

3D Unicorn Taart
25 personen
4.9/5 sterren (10)
64.95
Eenhoorn Taart Rond
16 personen
4.61/5 sterren (127)
44.95
Eenhoorn Taart
16 personen
4.92/5 sterren (12)
49.95

Dit mythische wezen wordt beschreven als een vierpotig dier met een lange puntige hoorn midden op het voorhoofd. De hoorn in het midden van het voorhoofd is kaarsrecht en heeft een spiraalvormige groef. In europa werd de eenhoorn vaak neergezet als een wit paard met een lange hoorn, gekloofde hoeven en een geitensik. Dit bijzondere en mythische wezen werd al ver terug in de geschiedenis op verschillende manieren neergezet, maar voornamelijk als een bijzonder wezen dat symbool stond voor zuiverheid en genade. Dit bijzondere wezen hebben wij omgetoverd tot verschillende smaakvolle taarten.

Soorten

In totaal bieden wij wel 4 verschillende soorten verjaardagstaarten aan in het thema Eenhoorn. Deze vier verschillende taarten bieden wij aan in verschillende groottes en hebben ieder een eigen opmaak. Denk hierbij aan een slagroomtaart en meerdere taarten bedekt met fondant en ieder eigen decoratie.

Je hebt verschillende manieren om een unicorn taart vorm te geven. Je kan de taart in de vorm van een eenhoorn laten maken. Hierbij is de vorm van het hoofd van de eenhoorn heel herkenbaar. Daarnaast heb je ook een ronde taart die volledig versierd is met eenhoorn en regenboog kleuren om zo het eenhoorn thema goed zichtbaar te maken. Tot slot is er ook nog de 3D taart. Deze eenhoorn regenboog taarten zien er niet alleen prachtig uit maar smaken ook magisch!

3D Unicorn taart

Deze prachtige eyecatcher mag natuurlijk niet missen op tafel tijdens het partijtje. Wat een prachtige tweelaagse 3D taart is dit zeg. Deze verjaardagstaart is gemaakt van luchtige cake en heeft een vulling van aardbeien slagroom. Verder is de taart gemaakt van fondant in de kleur wit en heeft de 3D Unicorn taart gekleurde strepen, gemaakt van marsepein om het patroon te doorbreken. Bovenop de taart is een afbeelding geplaatst van een unicorn en om de taart helemaal een succes te maken is er een speelgoed unicorn op de taart geplaatst. 

Eenhoorn taart

De Eenhoorn taart in een leuke taart en heeft een overduidelijke vorm, is het geen plaatje? De taart lijkt op het hoofd van een paard en met de frisse kleuren crème, een oor en de hoorn. De taart is gemaakt van fondant in de kleur wit en is sierlijk gedecoreerd met leuke frisse kleuren zoals die van de regenboog. Als vulling heeft deze taart banketbakkersroom volgens authentiek recept en verse slagroom. Wat ons betreft de lekkerste vulling dit er is!

Eenhoorn taart rond

Wat een fantastisch leuke taart om op tafel te zetten tijdens het verjaardagspartijtje niet? De Eenhoorn taart rond is een van de meest hardlopende taarten die wij aanbieden uit ons assortiment. De taart is gemaakt van luchtige cake en heeft een vulling van friszoete aardbeien slagroom. Rondom is de taart bedekt met wit kleurig fondant en verder is te taart voorzien van lieve kleuren crème om de taart meer vorm te geven als zijnde een eenhoorn hoofd. De oogjes en hoorn zijn van kunststof. 

Unicorn slagroomtaart

Ook in het assortiment hebben wij de Unicorn slagroomtaart opgenomen. Deze eenhoorn taart is gemaakt van zachte cake. Voor de vulling is gekozen voor verse slagroom en fruitige frambozenjam. Door de combinatie van deze smaken en de uitnodigende uitstraling van de taart zorgt het ervoor dat de taart geliefd is en veel wordt besteld voor op verjaardagspartijtjes. De taart is voorzien van een afbeelding met veel kleur. Denk hierbij aan een eenhoorn en een regenboog. Rondom is de taart bedekt met gekleurde disco hagelslag. Hier zitten verschillende kleuren in zoals roze, blauw, geel, groen. Bovenop de taart plaatsen de bakkers spekjes en aardbei snoepjes van Haribo, welke halal zijn!

Kindertaart

In totaal bieden wij 4 verschillende soorten eenhoorn verjaardagstaarten aan in het assortiment. Gemaakt van fondant, marsepein en slagroom en meerdere soorten vulling combinaties. Is jouw zoon of dochter zo gek van eenhoorn en wordt het feestje in dit thema gehouden? Bestel dan vandaag nog een unicorn taart uit ons assortiment. Maak het feestje helemaal compleet met wat feestartikelen ook in het thema unicorn en het wordt gegarandeerd een magisch partijtje! 

Personaliseren

Je kunt de taarten op verschillende manieren personaliseren. Denk aan een tekst op de taart van bijvoorbeeld de naam en de leeftijd van de jarige, of een leuk kaartje met een persoonlijke boodschap. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om bij de taarten een videoboodschap mee te zenden. De videoboodschap kun je uploaden via een link die je in de mail krijgt na het bestellen van de taart. De ontvanger krijgt een kaartje geleverd bij de taart waar een QR code op staat, scant de QR code met een telefoon waar camera en internet op zit en ziet vervolgens jouw persoonlijke videoboodschap. Uiteraard kun je ook kiezen voor een grappig filmpje of een stukje uit een film, het is maar net wat je zelf upload! 

Decoratie

Gezien wij verschillende eenhoorn taarten aanbieden in het assortiment, vinden wij natuurlijk dat er ook verschillende soorten decoratie op de taarten geplaatst hoort te worden. Zo heeft de 3D unicorn taart een speelgoed unicorn en de slagroomtaart een afbeelding met een eenhoorn. Zowel de eenhoorn taart in de ronde vorm en in de vorm van een paardenhoofd zijn voorzien van plastic oren, wenkbrauwen en de hoorn.

Afbeelding op de slagroomtaart

Op de slagroomtaart, maar ook op de 3D unicorn taart plaatsen wij een afbeelding van een eenhoorn. De afbeelding wordt met speciale voedings inkt geprint op eetbaar papier, vervolgens op een stuk rolfondant geplaatst en aan elkaar bevestigd met cacao spray. In de afbeelding van de eenhoorn slagroomtaart zitten veel kleuren verwerkt. Je ziet immers een eenhoorn met gekleurde manen op een grasveld en uiteraard een regenboog met alle kleuren die in een regenboog horen te zitten. Denk  hierbij aan rood, oranje, groen, geel, blauw.. een groot kleurenfestijn! 

Themafeestje

Wil jij een feestje geven voor de jarige geheel in eenhoorn thema? Dan hebben wij wat leuke feestartikelen om het feestje helemaal af te maken. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om passende bordjes, bekers, servetten en zelfs een tafelkleed met eenhoorn er op. De borden en de bijbehorende bekers zijn te bestellen per 8 stuks. De servetten zijn verpakt per 20 stuks en het tafelkleed heeft de afmeting van 130 x 180 cm. Uiteraard bieden wij nog heel veel meer feestartikelen aan in verschillende thema’s.

Bezorging

Wij bieden de mogelijkheid om te kiezen voor bezorging maar ook voor afhalen. Afhalen kan bij de bakkerij in Haarlem van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Woon je niet in de buurt maar wil je wel graag een van onze heerlijke eenhoorn taarten kunnen serveren op het feestje van de jarige? Geen probleem! Of je nu in Almere of in Amersfoort woont, wij kunnen gekoeld tot de voordeur leveren op het gehele vasteland. Dit betekend dat je het feestje niet persé thuis hoeft te vieren, maar ook op locatie zoals de camping of een indoor speelparadijs.