Kindertaarten Sfeerfoto

Cars Taart

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Cars Taart bestellen

De bekende race auto film over natuurlijk Bliksem McQueen kan niet missen in ons assortiment. De rode racewagen maakt van alles mee in zijn spannende weg naar de grote race. Het Disney figuur laat zich dan ook niet uit het veld slaan zoals dit is te zien in de film. Hierdoor kan Disney Cars natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. De Cars verjaardagstaarten van onze website zijn een prachtige aanvulling voor elk feestje. De Cars taarten zijn voor alle leeftijden via onze website te bestellen. Of je nu 3 jaar bent of 5, als je fan bent van lightning mcqueen. Dan kan jouw kinderfeestje niet zonder een overheerlijke taart van de beste racewagen die er is. Bliksem McQueen kun je supersnel bestellen bij ons op de website. Of je nu in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag woont. Wij bezorgen de Cars verjaardagstaart gekoeld bij jouw thuis. Vier je het feestje op een andere locatie? Geen probleem! Wij bezorgen waar jij de verjaardagstaart nodig hebt. Wij hebben verschillende verjaardagstaarten van Cars in ons assortiment. Zo is er voor ieder een heerlijke McQueen kindertaart die kan worden besteld. Daarnaast hebben wij voor de echte Cars fans ook nog speciale cars versiering zoals bijvoorbeeld een tafelkleed, bekers of bordjes. Als jij jouw Cars partijtje viert kan het natuurlijk niet aan Cars decoratie ontbreken. Daardoor hebben wij ervoor gezorgd dat je bij ons de cars versiering erbij kunt kopen. Hierdoor maak je elke feestje helemaal compleet. Dus wacht niet langer en bestel snel bij ons de lekkerste Cars taart.

Assortiment

Wij hebben verschillende Cars taarten in ons assortiment opgenomen. In ons assortiment hebben wij marsepein en slagroom Cars taarten. Dit zijn de populairste taart soorten. Er zijn ook verschillende maten te bestellen, voor elke verjaardag de gepaste grootte. Of het feestje nu klein is of groot wij hebben de maat voor jouw verjaardagsfeest. Ben je fan van slagroom of marsepein, wij hebben dé smaak voor jou! Er is speciaal voor de klanten gedacht aan de verschillende smaken. In de Cars taarten zitten verschillende vullingen zoals slagroom, vruchtenjam en gele room. De vullingen sluiten mooi aan op de buitenkant van de carstaarten. 

Cars slagroomtaart

Onze Cars slagroomtaart is speciaal voor de slagroom en cars fans! Deze taart is afgewerkt met heerlijke slagroom en vrolijke gekleurde hagelslag. Natuurlijk kunnen wij niet de afbeelding van Disney Cars vergeten. Deze afbeelding heeft het hoofdpersonage uit de film erop staan Bliksem McQueen. Er zijn verschillende groottes voor de Cars verjaardagstaart. Wij hebben voor 10, 16 en 20 personen een kinderslagroomtaart van Cars.

Amerikaanse taart

De Amerikaanse Cars taart is een van de favorieten van onze klanten. Deze taart is zo populair omdat de smaak van marsepein heel goed samen gaat met de lekkere vulling van slagroom en banketbakkersroom. De afwerking van de Amerikaanse taart is net een scene uit de Disney Cars film! Hierdoor is deze taart zo populair op onze website. 

Personaliseren

Onze producten op de website kun je personaliseren met een leuke tekst op de taart. Als je tekst groter is kun je deze ook op een kaartje zetten die dan bij de bestelling geleverd zal worden. Als je een Cars taart wilt kopen moet je voor jij de taart in het mandje stopt aanvinken dat je een tekst op de taart of in een kaartje wilt bijvoegen. Dan is het direct mogelijk om een tekst neer te zetten. Daarna kun je de Disney Cars verjaardagstaart in het winkelmandje stoppen en verder gaan met jouw bestelling. Hierdoor geef je net dat beetje extra voor de jarige!

Aantal personen

De heerlijke Cars taarten zijn er in verschillende maten. Zo bestaat de Cars slagroomtaart uit 10, 16 en 20 personen. De andere twee marsepeintaarten hebben zijn eigen speciale formaat. Voor het kleinere feest hebben wij de kleinere Cars marsepein taart en voor het grotere feest de grotere Cars marsepeintaart. De formaten van de Cars marsepeinen taarten zijn op deze groottes door de ontwerpen die zijn gebruikt.

Decoratie

De decoraties zijn speciaal uitgezocht voor het grootste plezier. De decoratie van de Cars slagroomtaarten is de heerlijke eetbare Cars afbeelding. Dit is speciaal gedaan zodat de taart in zijn geheel kan worden gegeten op het kinderfeestje. Daarnaast zijn de decoraties van de marsepeinen Cars taarten van kunststof gemaakt. Dit geeft niet alleen veel plezier op de taart maar ook nog veel speelplezier nadat de taart is geconsumeerd. Daarnaast zijn er nog andere decoraties die de taart compleet maken. Dit zijn bijvoorbeeld op de Amerikaanse Cars taart de finish vlaggetjes en de boompjes. Door deze decoraties op de taart maakt dit het gehele plaatje compleet. 

Cars taart als verjaardagstaart

De Cars auto taarten zijn speciaal gemaakt voor alle kinderverjaardagen. Deze taarten zijn al een feestje op zichzelf. In de McQueen taarten is veel liefde gestopt door de bakkers om ervoor te zorgen dat elk kinderfeestje speciaal is. Voor de echte fans hebben wij bekers, bordjes en tafelkleden om het feest helemaal compleet te maken. Over al deze producten is goed nagedacht, wij wilden het verjaardagsfeest onvergetelijk maken met de lekkerste Cars taart en de leukste decoratie. Ook hebben wij veel tijd gestopt in het bedenken van de leukste McQueen ontwerpen. Wij willen dat jij net zo enthousiast wordt van het bestellen van de taart als wij worden van het maken van deze prachtige taarten.

Leeftijd

Onze Cars taarten zijn mega populair onder de jongere kinderen. Vooral kinderen van 3 en 4 jaar zijn grote fans van de rode racewagen Lightning McQueen. Al is er geen leeftijd gebonden aan Bliksem McQueen want iedereen is fan van deze vrolijke snel rijdende wagen. De verjaardagstaarten zijn met heerlijke smaken en vrolijke kleuren speciaal ontwikkeld voor alle jonge fans! Ook zijn de decoraties van kunststof gemaakt voor de jongere fans zodat er ook na het taart eten nog veel plezier is van Cars. Hierdoor zijn de Cars taarten een van de populairste taarten van onze website. Bestel de Bliksem McQueen snel!

Bezorging

Deze heerlijke Cars taarten worden tot aan je deur bezorgd in een gekoelde wagen. Wij maken in onze bakkerij de taarten voor de verjaardagsfeestjes klaar. Vervolgens worden de gekoelde taarten door een gekoelde vervoerdienst geleverd op de plek waar jij het nodig hebt. Dit kan zijn op het huisadres of een andere locatie waar het kinderfeestje wordt gevierd.