Cijferkaars 5 bestellen

  • 1 stuk
    1.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferkaars 5

Een cijferkaars 5 is de perfecte manier om de vijfde verjaardag van je kind te vieren! Maar niet alleen voor kinderfeestjes is deze kaars geschikt. Met zijn elegante ontwerp kan hij ook op een gewone taart geplaatst worden, waardoor hij geschikt is voor elke gelegenheid waarop het cijfer 5 centraal staat.

Maar de cijferkaars 5 kan ook gebruikt worden voor andere leeftijden, zoals de vijftiende, vijfentwintigste of vijftigste verjaardag. Door het gebruik van de andere cijferkaarsen in ons assortiment kun je elke leeftijd vieren en elk feestje speciaal maken.

Of je nu een kleine taart hebt of een grote, deze cijferkaars 5 past bij elke taartgrootte en -vorm. Dankzij zijn stevige constructie staat hij stevig op de taart en kan hij gemakkelijk worden aangestoken. Bovendien heeft de kaars een lange brandtijd van ongeveer een uur, zodat hij lang genoeg brandt om het hele feestje te verlichten.

Koop vandaag nog een cijferkaars 5 en maak van elke taart een bijzondere gelegenheid! Met zijn elegante ontwerp en veelzijdigheid is deze kaars een absolute must-have voor elk feestje. En met de andere cijferkaarsen in ons assortiment kun je elk jaar opnieuw feestvieren.

Reviews

Cijferkaars 5 Reviews

16 reviews

4.38/5 sterren

KG
6 maanden geleden
5/5 sterren 1 stuk
Mooi 👍🏽
Sabrina Pot
7 maanden geleden
5/5 sterren 1 stuk
Leuke kaars
Inge
een jaar geleden
1/5 sterren 1 stuk
Kaars is niet geleverd
Dorien
een jaar geleden
1/5 sterren 1 stuk
De kaars zat niet bij de taart
marja van der Veer
een jaar geleden
5/5 sterren 1 stuk
Prima kaars, wat aan de dure kant